Brown rice
Healthy eating
Brown rice (or husked) is a rice that is removed the skin only. It is not bleached, and thus retains all the initial nutritional properties: we talk about fiber, oils, mierali salts,vitamins, plus all the other properties contained in the white rice.
Eating brown rice so it means eat more, or better, and then take the same portionmany more nutrients.
The only flaw is the cooking time: like all the integrals, 40 minutes (boiling)
RECOMMENDED FOR: white rice, soups, salads.
The normally we offer for sale with DOP certification, in packs of 1kg, while for the restaurant we package it in our classic vacuum tile 5kg.
Brown rice label
Name: | Brown Sant'Andrea |
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Origin: | Italia-Piemonte-Biella |
It contains gluten: | NO |
It is brown? | Sì |
Recommended for: | saldads, boiled, soups |
Cooking time: | 40 min boiled |
True or false brown rice
E' la gemma (una puntina all'estremità del chicco) che dà origine alla nuova pianta. La gemma (o embrione) è una parte vitale del chicco, molto ricca, e quindi, cioè che tende a dimostrare il video è che meno è lavorato il riso, più integrale è e quindi più nutriente.